alt




 
 
 
 
Ελατε να πούμε ένα παραμύθι για τον πόνο και τη στενοχώρια των απανταχού..ηλικιωμένων συνανθρώπων μας.

Περνούν τα χρόνια, και προστίθενται τα κιλά στη ζυγαριά μας, που όλο λέμε οτι χάλασε ,και πρέπει να την αλλάξουμε , γιατί μας προσθέτει κιλά..και όλο παρηγοριόμαστε οτι θα ξεκινήσουμε δίαιτα απ τη Δευτέρα.
Ομως τα γηρατειά δεν κάνουν αστεία.Ερχονται και εγκαθίστανται,και μας απογοητεύουν.
 
Τώρα, ως φαίνεται απο μελέτες που ψάχνουν, χρηματοδοτούμενες απο κολοσσιαίες  φαρμακοβιομηχανίες, να βρούν φάρμακα να παρατείνουν την..νεότητα,τα γηρατειά οφείλονται και  στον περιορισμό, με την πάροδο του χρόνου,της έκκρισης της αυξητικής ορμόνης,.
 
 
 
 
alt
 
 
 
 
 
 
 
 
Έτσι, τώρα τα τελευταία χρόνια, που αυτή η ορμόνη είναι διαθέσιμη με σχετική επάρκεια και σε προσιτή σχετικά τιμή,καθώς πλέον παράγεταιΑπό Μικροοργανισμούς Στους Οποίους Έχει,Με Την ΚατάλληληΤεχνική, Εγκατασταθεί Το Σχετικό Γονίδιο Του Ανθρώπου,
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
alt
 
 
 
 
 
 
 
 
Εχουν γίνει Έρευνες Και Πειράματα Σε ανθρώπους Ηλικίας Άνω Των 60 Ετών,Με Τη Χορήγηση «Λογικών» Δόσεων Αυτής Της Ορμόνης.Τα πρώτα αποτελέσματα,εδώ και αρκετάχρόνια, τα οποία όμως αμφισβητούνταιαπό πολλούς,ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ,αφού σε μερικά τουλάχιστον από αυτά τα άτομα-πειραματόζωα των 60 ως 80 ετών και πλέον, το ποσοστό του λίπους στο σώμα τους ελατωθηκε σε ορια αντιστοιχα ηλικιων 20 εως 30 ετων Με εντελώς νεανική κατανομή, η σύνθεση του λευκώματος επιταχύνθηκε,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
alt
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 

Η δε όλη ψυχική διάθεση καθώς και οι φυσιολογικές λειτουργίες αυτών των «υβριδικών γερόντων» είναι αυτές που είχαν προ εικοσαετίας και πλέον 
Και το κερασάκι υπήρξε το ότι, αυτή η αυξητική ορμόνη, προσφέρεται πλέον,και, Σε μορφη αεροζολ για ψεκασμο στη μύτη είτε στην κάτω επιφάνεια της γλώσσας .
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
alt
 
 
 
 
 
 
 
 
Το ερώτημα είναι:

Η ανακάλυψη αυτή μας δείχνει το δρόμο Του Ελιξήριου Της Νεότητας ;
Δηλαδή πρόκειται για  την εξουδετέρωση των συνεπειών του χρόνου;Οι ερευνητικές ομάδες , χρόνια τώρα, δεν μιλούν.Προφανώς κάτι δεν πήγε καλά,και πάγωσε τον πρώτο ενθουσιασμό.

Μήπως οι γέροντες-παιδες, σε σύντομο διάστημα, μετέπιπταν σε παλιν-παιδες, υπο την ψυχολογικήν έννοιαν του όρου;
Και όλοι μας μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε το τραγικό του πράγματος.

Αναφέρω ένα σχετικό ανέκδοτο.
Ενας κοτσονάτος γέρος 87 ετών,άκουσε οτι ο χάρος δεν επισκεπτεται ποτέ τα νηπιαγωγεία, κι έτσι αποφάσισε και γράφτηκε σ ένα απ αυτά.
Ολη τη μέρα ήταν καθιστός σε μια πολυθρόνα και χάζευε πανευτυχής που είχε ...κοροϊδέψει το χάρο.
Κάποια μέρα που έτρωγε το μεσημεριανό του λιτό-παιδικό φαγητό, είδε το χάρο απο απέναντι να του κάνει νοήματα, σα να ήθελε να τον πάρει μαζί του..Εκείνος τον κοίταξε και του έκανε Με τον τρόπο που μιλάνε τα νήπια¨ΜΑΜ¨ τότε ο χάρος απο απέναντι του λέει: 
ΜΑΜ ΚΑΙ ΑΤΑ.. 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
alt
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
Το πρόβλημα της γήρανσης όμως,πέρα του οποιουδήποτε αστείου,  έχει αλλού τις ρίζες του, τη σκοπιμότητατη φιλοσοφία του..
Η γήρανση είναι συνέπεια της φθαρτότητας και θνητότητας, ενός softwareτου Δημιουργού, που μας οδηγεί,μετά απο την εν τω κόσμω  ΑΣΚΗΣΗ,πίσω στον Παράδεισο..

Οχι δεν ξεφύγαμε απ την επιστημονική  σοβαρότητα.Απλά γιατι είναι σίγουρο οτι  θα έρθει κάποτε η εποχή που θα απομονωθούν τα γονίδια που προκαθορίζουν τη χρονική πορεία των ατόμων του κάθε είδους στη ζωή τους, από τη γέννηση ως το θάνατο,και τότε θα αρχίσουν και οι προσπάθειεςγια την τροποποίηση αυτών των γονιδίων και την ενσωμάτωσή τους στη ¨γενώμη¨ του ανθρώπου.
Μόλις γίνει αυτό, θεωρητικά ο άνθρωπος 
γίνεται ΑΘΑΝΑΤΟΣ.
 
 
 
 
 
 
 
 Αποτέλεσμα εικόνας για αρκας μαυρα
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Δεν το αναφέρουμε με ελαφρά καρδία.
Εχετε σκεφθεί τί σημαίνει αθανασία;
Και βέβαια θα μου πείτε.Δεν θα έχω πρόβλημα να φοβάμαι το θάνατο,την εξαφάνιση, το απόλυτο μηδέν.Μήπως όμως δεν είναι αυτό ο απόλυτος φόβος,αλλά κάτι άλλο πιό σοβαρό και πολύπλοκο,που χρειάζεται μελέτη, και σκέψη 

Μια ανούσια , βαρετή, χωρίς νόημα αθανασία,γεμάτη αμαρτία και ΤΥΨΕΙΣ, και ενοχές και δυστυχία χωρίς τέλος, χωρίς εξιλέωση..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
alt
 
 
 
 
 
 
 
Σκεφτήκατε ποτέ τί σημαίνει να ξέρεις οτι η όποια κατάσταση σου θα είναι η ίδια πάντα χωρίς τέλος, χωρίς αλλαγή.
Ενα μαγγανοπήγαδο , όπου θα γυρίζουμε  αδιάκοπα χωρίς τέλος 

Για ξανα-σκεφτειτε το.Κι ως τοτε.

Χαιρετε..
 

alt