Αποτέλεσμα εικόνας για κολλαγόνο







alt




Τελικα όλα σχεδον τα καλυντικα, προσφέρουν αμελητέα βελτίωση, ανεξαρτήτως τιμής.Και αυτό διότι:

Τα Μόρια Του Κολλαγόνου Είναι Τόσο Μεγάλα Ώστε   Ελάχιστα Διεισδύουν Στις Εσωτερικές Στιβάδες Του Δέρματος. 





alt





Η πεποιθηση που επικρατει ειναι πως: το 60% μιας τέτοιας κρέμας απορροφάται από το δέρμα. Η πραγματικότητα ομως είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος της παραμένει στην επιδερμίδα οπου και μας κοροϊδευει, δινοντας μας μια ψευδαισθηση φρεσκαδας. 
Οι βρεττανοι υστερα απο έρευνα μηνων, κατεληξαν πως  έπειτα από 12 εβδομάδες χρήσης,οι αντιρυτιδικές κρέμες που εξετάστηκαν εξομάλυναν κάπως τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, αλλά ακόμη και τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα 
δεν κατάφεραν να μειώσουν το βάθος των ρυτίδων  περισσότερο από 10%, μια βελτίωση πρακτικά αόρατη στο μάτι.






Αποτέλεσμα εικόνας για κολλαγόνο






         



Απ τις Δοκιμές  βγηκε.Ότι, Κατά Μέσο Όρο, Τα Προϊόντα Αυτά Βελτίωσαν Ελάχιστα Την Εμφάνιση Του Δέρματος Και Δεν Υπήρχε Συσχέτιση Ανάμεσα

Στην Τιμή Και Στην Αποτελεσματικότητα .








alt



Η εγκυμοσύνη χαρίζει στη γυναίκα πραγματική ομορφιά.Η ευτυχισμένη εγκυμοσύνη, χαρίζει νειάτα και μια παρατεταμενη νεότητα.




alt








Τιποτα δεν μπορεί να σταματήσει την εξέλιξη του γήρατος 
και την εμφάνιση των σημαδιών του στον άνθρωπο.
Ούτε οι ορμόνες ούτε τα φάρμακα ούτε τα διάφορα καλλυντικά που περιέχουν κολλαγόνα και ελαστίνες μπορούν να σταματήσουν τα σημάδια του χρόνου.

Η θνητότητα και φθαρτότητα είναι η τελική κατάληξη προσθέτουμε εμείς, και όσο πιό γρήγορα το πάρουμε απόφαση, οτι θα γερνάμε.τόσο το καλύτερο για την ψυχολογία, αλλά και την τσέπη μας.








alt




Χωρίς να το συνειδητοποιούμε, όλο και περισσότερο αναζητούμε την ψεύτικη, την εικονική πραγματικότητα.Θέλουμε τα είδωλα.

Γιατί άραγε;




Πως φόρεσαν το headscarf τα είδωλα της μόδας; - MaryMary.gr






Ούτε κρέμες ούτε λοσιόν, αλλά μια σωστή ισορροπημένη διατροφή ψυχική υγεία είναι αυτά που μας χαρίζουν λαμπερή επιδερμίδα,και φυσικά άριστη υγεία σε γυναικες και ανδρες.



Χαιρετε..








alt