Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΣ ΤΟ…ΣΚΥΛΙ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ..










Να που χτες το απογευμα βρεθηκα,  εντελώς τυχαια, σε ένα φιλικο περιβαλον, με συνανθρωπους μου, πάσχοντες, χωρις να το αντιλαμβανονται, από πλειάδα συγχρονων ασθενειων του ¨καναπέ¨ και της τραγικής τηλοψιας.


( τι θα δουμε αποψε;  Α κατεβασα μια ταινια άλλο πράμα ονειρο η πλοκή της)
Η κουβεντα για την αναπνοη, τους πνευμονες και τον αερα ( κοπανιστο ή όχι) που αναπνεουμε. Είναι που είναι ο αερας  τα κακα χαλια του απ την ρυπανση, με μια μυτη βρωμικη,¨γεματη¨κακης  ποιοτητος βλέννα, ο αέρας που κατεβαινει στα πνευμόνια μας είναι ο,τι χειροτερο θα μπορουσε να μας συμβη.
Τους προτεινα τις ρινικες πλυσεις κι αμεσως το μετάνοιωσα.Απ τα μισοχαμογελα αντιληφθηκα πόσο μακρυα ξημερωμενος μπορει να είναι ενας ανθρωπος.Του δειχνεις μια μεθοδο θεραπείας, κι εκεινος σκέφτεται την πίτσα που θα παραγγειλει ,μόλις εσυ θα πάψεις να του σκοτίζεις τη θλιβερη μακαριοτητα.
Δεν επεμενα, εστω κι αν εβλεπα πως σχεδον όλοι ειχαν προβλημα στη μυτη τους που θα μπορουσε να λυθει σε δυο τρεις μερες.




Η κουβέντα πηγε στους χειρισμους της κυβερνησης Το κινητο με έβγαλε απ τη δυσκολη θεση. 
Καποιος που πραγματικα ειχε αναγκη για βοηθεια, μου εδωσε την αφορμη της απολυτρωσης.




Εδωσα υποσχεση στον εαυτό μου άλλη φορα,  να μην ασχοληθω με το ειδος αυτό των συνανθρωπων, που θεωρητικα εχει εκλειψει εδώ και 40.000 χρονια.
Οχι δεν είναι υποτιμητικό, ουτε κακο.Απλα είναι ανορθοδοξο, αν όχι επικίνδυνο, να ξυπνας το σκυλι όταν κοιμαται.
Χαιρετε.


Advertisements

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΣΕΚ ΑΠ..ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΣ

Ατομα με δύο συγκεκριμένους σωματότυπους έχουν περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν καρκίνο του   παχέος εντέρου   συγκριτικά με άτομα με ...