Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Ο ΗΣΥΧΑΣΤΗΣ … ΙΟΣ





Posted on  


Καιρός: Ζέστη αλλά και... θυελλώδεις άνεμοι! Προσοχή στους ...
mundo ni_os_022





Και μονον απ την συνομωσιολογια, παραφιλολογια, και ανοησια που αναπτυσσεται γυρω απ τον ¨καινοφανη¨ κορονοϊο,  καταλαβαινει κανεις οτι πισω του, κρυβεται κατι εντελως διαφορετικο.
Οι πλεον οξυδερκεις μιλησαν για τον
¨η σ υ χ α σ τ η  ιο¨.
Αυτο και μονο τα λεει ολα.
Αλλα ας ερθουμε στην ουσια. Μπορει να μην το εχετε σκεφθει αλλα, απο μελετες προέκυψε πως, κανουμε καθημερινά, καπου 70.000  αρνητικές σκέψεις που  ειναι πολύ δύσκολο , αν οχι ακατορθωτο, να ελέγξουμε.




Αποτέλεσμα εικόνας για κοσμασερ εικονες




Ο καλύτερος τρόπος για να σταματήσουμε όλη αυτή την αρνητικότητα ,που δημιουργείται με τις συνεχόμενες σκέψεις, είναι απλά
 να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε. 




Αποτέλεσμα εικόνας για κοσμασερ εικονες



Όταν σταματάμε τις σκέψεις μας, όλα παίρνουν σιγά-σιγά το δρόμο τους ήρεμα δίχως πίεση. Δεν ειναι ευκολο, ομως δεν ειναι κι ακατόρθωτο να προσπαθούμε πραγματικά να ζούμε την κάθε στιγμή, δίχως να τη δηλητηριάζουμε με σκέψεις που αφορούν  το παρελθόν ή το μέλλον. 
Να νιώθουμε πραγματικά την κάθε ενέργεια που κάνουμε τωρα, σε όλο μας το σώμα και να μην αφήνουμε πλέον όλα να γίνονται  εικονικά  στο κεφάλι και στις σκέψεις μας.




Σχετική εικόνα




Ο,τι έγινε στο παρελθόν , έγινε και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε.
Μπορουμε ομως να το ξεχασουμε.Δεν μπορούμε να κάνουμε μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον , καθώς πολλά από αυτά δεν θα γίνουν πράξη ποτέ.
Φυσικά θα κάνουμε  καποια πλάνα, αλλά δίχως άγχος και αγωνία, καθώς τα αποτελέσματα, κανεις δεν μπορει να προβλεψει,πως  θα είναι τελικά τα επιθυμητά. 
Αυτο μας μαθαινει, σιγα-σιγα ο κορονοϊος.





435ee-c38ee280a2c38ec2b9c38ec2bac38fc592c38ec2bdc38ec2b11




Οτιδήποτε Γίνεται Δίχως Άγχος, Πίεση, Αγωνία  έχει  πολλές ελπίδες να επιτύχει. Τωρα ξέρουμε.
Ελατε να κανουμε  μια δοκιμη. Ενα πείραμα.
Χαιρετε,




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΣΕΚ ΑΠ..ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;

ΑΣΒΕΣΤΙΟ..ΝΕΡΟ..ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

        Εάν τα έντερα  μας είναι καθαρά και λειτουργούν κανονικά προλαμβάνονται πολλές σοβαρές παθήσεις. Νά γιατί πρέπει να φροντίσουμε να έ...