Να το ξαναπούμε.Η Ιατρική μας, σαν Επιστήμη δεν είναι παρά η διαχείριση της αβεβαιότητας.
Τελικα δεν υπάρχει σαφής αιτιολογική σχέση μεταξύ διατροφικής πρόσληψης χοληστερίνης καρδιαγγειακής νοσηρότητας και συνολικής θνησιμότητας.
Πολλοι συνανθρωποι μας, απομακρυνονται πλέον απ την καταναλωση κόκκινου κρέατος, κι αρχιζουν να μαθαίνουν τα θαλασσινα τα έχουμε άλλωστε σε σχετική αφθονία.
Φρεσκα ή κατεψυγμένα , ειναι σχεδόν το ίδιο.Ισως διαφέρουν λίγο γευστικά. Ομως δεν θα άλλαζα μια μερίδα καλαμαράκια, με χόρτα βραστά κι ένα ουζάκι, με την καλύτερη κι ας ήταν ζουμερή μπριζόλα.
Εσείς τί λέτε.
Χαίρετε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου