Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

ΑΣΠΙΡΙΝΗ-COVID-19..1-0

 







Η ασπιρίνη,  χρησιμοποιείται ,δεκαετιες τωρα, ως αντιθρομβωτικό. Ενδεχεται να εχει παρενεργειες  οπως πιθανη αιμορργια του εντερου ομως δεν παυει να ασκει αριστη αντιθρομβωτικη δραση.

Παραθεμα. 

Δοκιμαστε να κρατησετε ενα δισκιο ασπιρινης στο στομα για αρκετη ωρα, ωστε να λιωσει και να αναμειχθει καλα με το σαλιο. Μ αυτον τον τροπο το σαλικικο νατριο απορροφαται πληρως απ τον βλενογονο των παρειων. 

https://kosmaser7.blogspot.com/2020/09/blog-post_9.html

Τωρα καλειται να¨βοηθησει¨και με την COVID-19, ως πιθανή θεραπεία ,σε μια από τις μεγαλύτερες έρευνες που γίνονται στη Βρετανία για την αξιολόγηση σειράς από πιθανές θεραπείες για τη νόσο που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός.

Ειναι γνωστο οτι οσοι έχουν προσβληθεί από την COVID-19 διατρέχουν υψηλότερο κίνδυνο θρομβώσεων εξαιτίας υπεραντίδρασης των αιμοπεταλίων,  τα οποία φυσιολογικα, βοηθούν στη  αιμορραγία. Το σαλικυλικο οξυ είναι ένας αντιπηκτικός παράγοντας που μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο θρομβώσεων, κι οπως αναφερεται στον ιστότοπο της δοκιμής RECOVERY μας κάνει να πιστεύουμε ότι μπορεί να είναι ωφέλιμη και είναι ασφαλής, φθηνή και ευρέως διαθέσιμη.







Τουλάχιστον 2.000 ασθενείς αναμένεται να λαμβάνουν 150 mg ασπιρίνης ημερησίως μαζί με τη συνήθη αγωγή. Τα στοιχεία από αυτούς τους ασθενείς θα συγκριθούν μ αυτά από 2.000 άλλους ασθενείς που λαμβάνουν μόνο την καθιερωμένη θεραπεία, σύμφωνα με τον ιστότοπο.

Θεραπείες που επισης αξιολογούνται στη δοκιμή RECOVERY περιλαμβάνουν την αζιθρομυκίνη, ενα κοινό αντιβιοτικό και το κοκτέιλ αντισωμάτων της Regeneron

 

 







 

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΣΕΚ ΑΠ..ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΣ

Ατομα με δύο συγκεκριμένους σωματότυπους έχουν περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν καρκίνο του   παχέος εντέρου   συγκριτικά με άτομα με ...