Τα αμύγδαλα σαν ενα σνακ είναι η καλύτερη επιλογή ειδικά για όσους έχουν Διαβητη.
Εξαιρετική πηγή βιταμινών ανόργανων συστατικών, πρωτεϊνών ινών, ριβοφλαβίνης και ασβεστίου.
Μια από τις καλύτερες πηγές πρωτεϊνών απ’ όλους τους ξηρους καρπούς με κέλυφος .
Θρεπτικά για τους πιο πολλους ανθρώπους, εκτος αυτων με υψηλο ουρικο οξυ.
Αλλά έχουν μοναδικά οφέλη για τους¨γλυκεις¨ συνανθρωπους μας.
Τα αμύγδαλα μπορούν να περιορίσουν την αύξηση της γλυκόζης και των επιπέδων ινσουλίνης μετά τα γεύματα.
Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Metabolism, έδειξε ότι η κατανάλωση περίπου 45 γραμμαρίων αμυγδάλων ρίχνει τις τιμές της ινσουλίνης και της γλυκόζης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου