Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ.



alt











Ακόμα και το πιό απλό πράγμα, αν το κάνεις με κέφι, χαρά,με ενθουσιασμό, κλειδωνεις τους υποδοχεις ενδοκαναβινοειδων, κι απ εκει κι επειτα ολα αλλαζουν στη ζωη σου.







alt






Σας βεβαιώνω πως χαίρωμαι,μ όλη μου την καρδιά,μια σούπα που θα φτιάξω ο ίδιος, απ το οποιοδήποτε πολύπλοκο, φαγητό του καλύτερου σέφ.Το χαίρωμαι και το απολαμβάνω,γιατί νοιώθω ενθουσιασμό.











Ας μην πάμε μακρυά, παρακολουθείστε τα μικρα παιδιά,πώς χαίρωνται να φτιάχνουν κάστρα στην άμμο.
Ασχολούνται με τις ώρες,και τα ματάκια τους λάμπουν απο ικανοποίηση Γιατί να μην γίνουμε κι εμείς σαν κιαυτά.
Αλλωστε ο Χριστός μας είπε πως αν δεν αλλάξουμε και δεν γίνουμε σαν τα παιδιά, δε θα μπούμε στη ¨βασιλεία των ουρανών¨,που ας μην ξεχνάμε αρχίζει απ εδώ κι είναι η πιό μεγάλη χαρά και ευτυχία.
Γιατί όποιος δεχθεί τέτοιο παιδάκι στ' όνομά μου,δηλαδή χωρίς υπεροψία, αλλά με αγάπη και εκτίμηση ,εμένα δέχεται,κι όποιος εμένα δέχεται, δε δέχεται εμένα παρά Εκείνον που μ' έστειλε.
Αυτό είναι σημαντικό.Όλοι μας έχουμε, παράδειγμα, ανθρώπους μεγάλους, σπουδαίους, διάσημους, με ισχυρή βούληση. 





alt






Ο Χριστός τα ανατρέπει όλα.Θα μπουν στη Βασιλεία των Ουρανών ,δηλαδή θα αποκτήσουν την απόλυτη ευτυχια,μόνο αυτοί οι οποίοι θα ταπεινωθούν σαν τα μικρά παιδιά.Γιατί αραγε,μας λέει οτι σ' όλη μας τη ζωή πρέπει να ακολουθούμε, το παράδειγμα του μικρού παιδιού;

Πρέπει να καταλάβουμε πόσο μεγάλο νόημα κρύβει ο καταπληκτικός αυτός λόγος του Χριστού. Όλοι μας αγαπάμε τα μικρά αθώα παιδιά.




Αυτά λοιπόν τα μικρά παιδιά πρέπει να έχουμε μπροστά μας ως παράδειγμα σ' όλη μας τη ζωή.Υπάρχει τίποτα πιο καθαρό από τα αθώα μικρά παιδιά, που μέσα τους δεν έχουν ακόμα ξυπνήσει ο εγωισμός, κι η κενοδοξία, που σκοτίζουν και αμαυρώνουν την καρδιά του ανθρώπου, όταν μεγαλώνει.
Κι εμείς πρέπει να κάνουμε τη δική μας καρδιά σαν την καρδιά του μικρού παιδιού.Ενα μικρό παδί,πολύ απλά, αυτοσαρκάζεται, 
γελά με την υπερβολή, και χαίρεται τελικά, οταν το αναγκάζουμε να κάνει πράγματα που δεν σχεδίασε.

Τί θα λέγατε, τουλάχιστον να προσπαθούσαμε;








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΣΕΚ ΑΠ..ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;

ΑΝΟΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΟΡΑΣΗ ΟΣΦΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΗ

  Τ ο   Αλτσχάιμερ  είναι νευρο εκφυλιστική νόσος, που αρχίζει με αργούς ρυθμούς και επιταχύνει με τα χρόνια.  Είναι μη θεραπεύσιμη ανιατη κ...