Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ..



Έχω κατάθλιψη, όμως το περιβάλλον μου δεν με στηρίζει, τι πρέπει ...








Άρωμα Γυναίκας - Η μελαγχολία είναι η ευτυχία του να είσαι ...



Το Minitran περιέχει  συνδυασμό  αμιτριπτυλίνης και περφαιναζίνης. Αντικαταθλιπτικού  αντιψυχωσικού .
Πολύ αποτελεσματικο,  σε περιπτώσεις κατάθλιψης, αϋπνίας, άγχους, ανησυχίας, ψυχοκινητικής διέγερσης, ψυχωσικών εκδηλώσεων.
Η συνήθης δοσολογία είναι 1 την ημέρα, με ή χωρίς φαγητό.
Η περφεναζίνη είναι ένα τυπικό αντιψυχωσικό καταπολεμά το άγχος, τον φόβο, την ανησυχία, την ψυχοκινητική διέγερση,
Η αμιτριπτυλίνη είναι ένα τρικυκλικό αντικαταθλιπτικό .



Νιώθω ενοχές. Έχω κατάθλιψη;




Το Minitran είναι  αποτελεσματικό  σε: Αγχώδεις – διεγερτικές καταστάσεις με καταθλιπτική διάθεση, Ολες τις μορφές της κατάθλιψης και ιδιαίτερα εκείνες με αγχώδη – διεγερτική κλινική εκδήλωση, Σε σχιζοφρένεια που συνοδεύεται από κατάθλιψη, για μελαγχολικές καταστάσεις με ψυχωσικά συμπτώματα
Το Minitran δεν αλλοιώνει την προσωπικότητά , ούτε σεκάνει άμεσα χαρούμενο.
Στην κατάθλιψη, βοηθα στο να ξαναβρείτε τον εαυτό σας. Τα πιο σταθερά αποτελέσματα της δράσης του επέρχονται συνήθως σε 3-4 εβδομάδες, έτσι θα χρειαστούν μερικές εβδομάδες για να νιώσετε την πλήρη δράση του.
Σε άλλες διαταραχές, όπως το άγχος ή αϋπνία, δρα πιο άμεσα.
Το Minitran είναι ένας συνδυασμός φαρμάκων παλιότερης γενιάς.
Τα τρικυκλικά αντικαταθλιπτικά , οπως η αμιτριπτυλίνη  έχουν περισσότερες παρενέργειες από τα νεότερα αντικαταθλιπτικά φάρμακα, γιατί δεν είναι τόσο εκλεκτικά όσον αφορά τις ουσίες του εγκεφάλου που επηρεάζουν, είναι όμως αποτελεσματικά ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις.
Το ίδιο συμβαίνει και με τα παλαιότερα τυπικά αντιψυχωσικά οπως ειναι η περφαιναζίνη, σε σύγκριση με τα νεότερα μη τυπικά αντιψυχωσικά.
Και οι δύο ουσίες του Minitran αντικαταθλιπτικό και αντιψυχωσικό, είναι δραστικές, όμως έχουν και σημαντικές παρενέργειες μακροπρόθεσμα:
Εξωπυραμιδικά συμπτώματα και όψιμη δυσκινησία είναι δυνατόν να εμφανισθούν τόσο σε μακρά όσο και σε βραχυχρόνια χορήγηση ,ιδιαίτερα σε άτομα προχωρημένης ηλικίας.
Το Minitran πρέπει να χορηγείται με ιδιαίτερη προσοχή σε άτομα με καρδιοπάθεια (αρρυθμίες), γλαύκωμα (αύξηση της ενδοφθαλμικής πίεσης), δυσκοιλιότητα (ειλεός), υπερτροφία του προστάτου κατακράτηση ούρων.
Η περφεναζίνη αυξάνει την προδιάθεση του ατόμου με ιστορικό σπασμών για επιληπτική κρίση και η χορήγηση της πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη παρακολούθηση στις περιπτώσεις αυτές.
Το Minitran δεν δημιουργεί εξάρτηση, ωστόσο ποτε δεν το διακοπτουμε αποτομα.
Σχετικά φάρμακα: μόνο αντικαταθλιπτικό Amitriptyline, Saroten, Stelminal



Σιγά μην έχω κατάθλιψη... | Αστείες ατάκες, Κατάθλιψη, Αστεία λόγια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΣΕΚ ΑΠ..ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ..

  Χιλιάδες κάθε χρόνο πεθαίνουν απο     καρδιακή προσβολή .  Κι ομως η   καρδιακή νόσος   είναι εύκολο να προληφθεί. Τα βήματα για υγιή  καρ...