Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ..ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ..




Αποτέλεσμα εικόνας για άγχος







Το άγχος για την δουλειά, το κόστος ζωής, την ποιότητα ζωής και την υγεία κυριαρχεί  
Κυριολεκτικά εξουσιάζει τη ζωή, μας ,αποσπά την προσοχή και δημιουργεί προβλήματα στον ύπνο.


Αποτέλεσμα εικόνας για άγχος




Αν λάβουμε υπ όψιν μιαν έρευνα που έγινε στους μεθοδικούς Βρεττανούς,Το 45% σε δείγμα 2.000 Bρετανών, που υποτίθεται δεν βρίσκονται στη δική μας εξαθλιωμένη κατάσταση αυτών που συμμετείχαν  στην έρευνα, παραδέχθηκαν ότι το άγχος τους προκάλεσε προβλήματα υγείας, ενώ μόλις το 32% δήλωσε ότι απευθύνθηκε σε γιατρό για την διαχείριση του.
Ποιοι Είναι Όμως οι παράγοντες που προκαλούν άγχος.






Σχετική εικόνα




Τα βασικά θέματα που προκαλούν άγχος είναι για τους Βρετανούς 
Η Παχυσαρκία Τα Γηρατειά Το Αβέβαιο Οικονομικό Μέλλον Τα Χρέη Πιστωτικών Καρτών Η Πληρωμή Ενοικίου ή Δανείου Για Αγορά Κατοικίας  Τα πιο συχνά προβλήματα που προκαλεί το άγχος είναι Μειωμένη όρεξη Αποφυγή κοινωνικών εκδηλώσεων. 
Αύξηση της κατανάλωσης αλκοόλ Χαμένη αυτοπεποίθηση.Καυγάδες με το σύντροφο Χαμηλή εργασιακή απόδοση.
Το άγχος όταν ξεπερνάει το επίπεδο τού να είναι δημιουργικό και γίνεται βρόχος τότε είναι η στιγμή να αντιμετωπισθεί ως ασθένεια.
Δεν φαίνεται αρχικά οτι μπορεί να σας προκαλέσει κάτι.
Ομως δουλεύει σαν το σαράκι.
Πριονίζει μεθοδικά τις υποδομές του άνοσου συστηματός σας, μέχρι να φτάσει σε οριακό σημείο, που οι κρυφές φλεγμονές ν αρχίσουν να δίνουν τα πρώτα τους σήματα.
Τότε, θεωρητικά, έρχεται η ώρα της αντιμετώπισης που τρομάζει τους περισσότερους μια και με τα πρώτα φάρμακα, δεν υπάρχει ανταπόκριση.






Η απογοήτευση που ακολουθεί, χειροτερεύει την κατάσταση. Απ το σημείο αυτό κι έπειτα, αναλαμβάνουν οι κατεχολαμίνες να ολοκληρώσουν  το έργο της καταστροφής.
Ο οργανισμός μας είναι ένα ντελικάτο σύνολο, ασταθών ισορροπιών.Αν δε προσέξουμε, η φθορά, κι η καταστροφή είναι απλά υπόθεση μερικών χρόνων.Δεν είναι κρίμα; 
Φυσικά θα μου πείτε αυτά αφορούν τους Βρετανούς κι όχι έμας που λειτουργούμε πιό χαλαρά. Σύμφωνοι. Κάποια στιγμή όμως αυτή η φαινομενική χαλαρότητα παύει και τότε, θυμόμαστε το παλιό λαϊκό μότο.
Εχετε γεια βρυσούλες, λόγγοι , βουνά, ραχούλες. Καλή μέρα σας..





Αποτέλεσμα εικόνας για άγχος
Πηγή: healthpress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΣΕΚ ΑΠ..ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΣ

Ατομα με δύο συγκεκριμένους σωματότυπους έχουν περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν καρκίνο του   παχέος εντέρου   συγκριτικά με άτομα με ...