Posted on 22 Μαΐου, 2017 by kosmaser
Ο υγραλατος μπακαλιάρος στον ατμο. Γίνεται πεντανόστιμος και ελαφρύς.Θα χρειαστούμε 2 φιλέτα μπακαλιάρου, 1 κιλό για τέσσερα άτομα
Και να ξέρετε ο μπακαλιάρος φτουράει, δηλαδή το ένα κιλό αφού ξαλμυρίσει γίνεται 1,350.
Στον ατμομάγειρά μας, αφού βάλουμε τα κομμάτια στο καλάθι προσθέτουμε και λίγο δενδρολίβανο, ή θρουμπί, εγώ πάντα βάζω και μερικά κλαρακια σέλινο Τα ατμοβράζουμε για 20 λεπτά. Οταν είναι έτοιμος ο μπακαλιάρος τον σερβίρουμε στα πιάτα ετοιμάζοντας σ ένα σέικερ ελαιόλαδο,χυμό λεμόνι, δενδρολίβανο μουστάρδα dijon, και μπουκοβο καυτερό.
Τα χτυπάμε καλά στο σέικερ και τα χύνουμε στον μπακαλιάρο μας.
Είναι ένα πιάτο νόστιμο και ισορροπημένο σε πρωτεϊνη,αν μάλιστα έχουμε και μια σαλάτα με μαρούλι κρεμμυδι, ρόκα, ραδικια
Τότε ολοκληρώνεται η ευωχια.
Χαιρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου