Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΜΕ…ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ..

Posted on  

 



 

 

 


 

 

 

 

 



 

 

Σχετική εικόνα






Υπάρχουν τροφές που προστατεύουν απ την λαίλαπα του προστάτη, από αιώνων.

Ολοι οι ανδρες πάνω από τα 35 μπορούν να βοηθήσουν  τον εαυτό τους, μειωνοντας τις πιθανότητες εμφάνισης της υπερπλασιας που προσβάλει εναν στους δυο   ανδρες πάνω απο τα 78.

 


Γενικως προσπαθουμε  να τρωμε  ο,τιδηποτε  ειναι πικρο

Βρετανοί ερευνητές μελέτησαν αυτές τις τροφές και συστήνουν την κατανάλωσή τους ανεπιφύλακτα.

 


Αποτέλεσμα εικόνας για μπροκολο

 

Δηλαδή, μπρόκολο, ρόκα και νεροκάρδαμο, κρεμμύδι και σκόρδο. Ειδικα το μπροκολο ειναι λαχανικο δυναμιτης για τη προστασια του προστατη, αλλα και παχεος εντερου, αν μαλιστα συνηθιζουμε να τρωμε μαζι και…γιαουρτι με πληρη λιπαρα..

 

Αποτέλεσμα εικόνας για γιαουρτι

 

 

 

 







Το σκόρδο και κρεμμύδι, το καθαρίζουμε, πεταμε το φυτρο, και το λιώνουμε,αφήνοντάς  το για 5-7 λεπτα να αναπτύξει τα σημαντικά αιθέρια έλαια του,και στη συνέχεια  μαγείρεμα ή κατανάλωση.Αυτός ο χρόνος βοηθά ώστε οι αντι καρκινικές ουσίες που περιέχουν να μην καταστραφούν κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος

 

Τα άλλα λαχανικά καλό είναι να τρώγονται ωμά ή ατμο-βρασμένα και για να έχουν γεύση, το νερό στο οποίο βράζονται να χρησιμοποιείται για την παρασκευή μιας βινεγκρέτ, με λάδι, ξύδι, λεμόνι, και μουστάρδα ,ίσως μια ιδέα ταμπάσκο και ό,τι άλλο ταιριάζει στη γεύση.

Δεν μιλάμε, φυσικά, για πανάκεια,απλά προσπαθούμε να γλυτώσουμε όσο μπορούμε.

 

 

 

 

Σχετική εικόνα

Advertisements

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΣΕΚ ΑΠ..ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;

ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ...ΛΑΙΜΟΥ,,ΣΤΟΜΑ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ

  Βακτηριδια  ευθυνονται για 50% ηυξημένο κίνδυνο κακοηθειας κεφαλής και λαιμού . Ενας ακόμη λόγος για να διατηρούμε καλές συνήθειες στοματι...