Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ..ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ

 






 


Δεν σώζεται η ζωή του αρρωστου αφαιρώντας του ένα φλεγμαινον όργανο που  πρέπει να θεωρείται  ως σημείο εκδήλωσης, μέσα από το οποίο ,προσπαθεί να εκφραστεί, η διαδικασία της  θεραπείας.

Σε καμία περίπτωση, δεν είναι η αιτία.Η αιτία, είναι το έντονο στρες,το οποίο όταν λυθεί, ή ξεπεραστεί, επιτρέπει τη θεραπεία.

Όταν αφαιρούμε ενα όργανο, απλα  αφαιρούμε το σημείο εκδήλωσης της ασθένειας.Και εάν η εσωτερική σύγκρουση  μένει ακόμη ενεργή, ο οργανισμός θα βρει άλλα σημεία συνήθως  γειτονικά, για να συνεχίσει να εκδηλώνει αυτό που έχει ανάγκη να εκδηλώσει και τότε μιλούμε  για μεταστασεις και ποιός φταίει, η επάρατος και άλλες  τέτοιες ανοησιες .

 









Δεν θεραπεύεται ο  άνθρωπος διαχωρίζοντας την σωματική, απο την ψυχική του κατασταση.

 Ενας βασανιστικός Πόνος στη Ράχη μας που χρονίζει ανακουφίζεται  μόλις ταχτοποιήσουμε  την υπερτονία του έσω σφιγκτηρα μας με τρόπο μαγικό κι άλλα πολλά.



 




Οι  Καρκινογόνοι Παράγοντες με εξαίρεση 1-2 % των περιπτώσεων δεν Είναι και τοσο Υπεύθυνοι Για Τον Καρκίνο Όταν Εμφανίζεται ενα  Σύμπτωμα, γεγονός που θεωρείται ότι αποτελεί την αρχή της ασθένειας  ουσιαστικα τοτε  αρχίζει Η Διαδικασία Της Θεραπείας,που ξεκινά με τον  Καθαρισμο απο τα σκουπίδια που η ανοησία μας συσσώρευσε στον οργανισμό και εάν δεν έχουμε αρκετή ενέργεια, για να βρούμε την ισορροπία μας  εξαντλούμεθα μέσα σ αυτήν την προσπάθεια και προφανώς  

δεν θεραπευομεθα ποτε.

Αυτή είναι η βασική αιτία θανατου, εξαιτίας μιας ασθένειας







Εχουμε τωρα τα περίφημα μικροβια ιους βακτηρίδια και  μύκητες τα οποια με  διαταγή του εγκεφαλικού  στελέχους κινητοποιούνται, για να βοηθήσουν στη διαδικασία, με δυο τροπους. 

Είτε για  να επανοικοδομήσουν τα κύτταρα που βλάπτονται, μιλάμε για τα φιλικά μικρόβια .

Είτε για να καθαρισουν οσα  κύτταρα αχρηστεύονται. 

Αναλογα με την αρχική προσβολή ,ο καθαρισμός  γινεται τόσο βίαια και έντονα, που μπορεί να προκαλέσει το θάνατό του ξενιστή, δηλαδη της αφεντιάς μας.



Και να που φτασαμε πως : 
Ο άλλος πάντα φταίει  εν προκειμένω  μια ξένη απ εμάς οντότης ο καρκίνος, κι οχι η δική μας βλακεια να αγχώμεθα με το παραμικρο. Ολα είναι θεμα ταξης, ηρεμίας και οργάνωσης μας κι οπωσδήποτε δεν ειναι οικονομικά ισως να λεγαμε οντολογικά. 
Ετσι  θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα όσα μας αφορούν , εννοειται και τον κορονοϊο, ο οποιος ηρθε να βαλει ταξη στη ζωη μας .


Χαίρετε.

 

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για κορονοϊο

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΣΕΚ ΑΠ..ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;

ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

  Στο Φαινόμενο nocebo  ,  οι αρνητικές προσδοκίες  επιβαρύνουν την υγεία σε σημαντικότατο βαθμό.  Ετσι Οταν καποιος διαβαζει τις παρενέργει...