Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ

 

Αποτέλεσμα εικόνας για αρνητικα συναισθηματα







Κάθε φορά που συνομιλώντας με καποιον, κάνετε σκέψεις φορτισμένες συναισθηματικα, του περνατε  ένα ¨ομοίωμα¨ του εαυτού σας, μιαν υλοποιημένη εικόνα της σκέψης σας. 

Κάθε σκέψη ή κάθε συναίσθημα μας, υπάρχει σαν μία ¨ηλεκτρομαγνητική ενεργειακή μονάδα¨







Οσο εντονωτερη η σκεψη τοσο εντονοτερη η υλοποιημενη μορφη της.

Μια νοερη εικονα, γινεται ο καμβας  πάνω στον οποίο δημιουργειται κάτι υλικό ας πουμε ενας¨όγκος¨

Η ένταση του συναισθήματος ή της σκέψης ή της εικόνας είναι ο παράγοντας, που καθορίζει την υλοποίησή της. Η ένταση αποτελει 

το ¨εφαλτήριο μετασχηματισμου..¨ 

της ηλεκτρομαγνητικης ενέργειας. 

Ετσι , ή καπως ετσι σκέψεις και συναισθήματά δημιουργούν την πραγματικότητά μας, στηνοντας στον εγκέφαλο ¨νευρωνικά¨ δίκτυα. 








Γνωριζουμε πλεον πως ειμαστε¨δεσμιοι¨αυτων των νευρωνικων δικτυων, που ο εγκεφαλος  τον λεμε ¨νου¨ Λογικη , διανοια  δημιουργει για λογαριασμο μας, βοηθουμενος απ τις εντονες  αρνητικες ή θετικες σκεψεις ακριβως τους λογισμους.Κάνοντας επανειλημμένως τις ίδιες σκέψεις, ¨παγιωνουμε¨ τις συνδέσεις, στο νευρωνικό δίκτυο του εγκεφάλου μας και ενεργούμε συνεχώς κατά τον ίδιο τρόπο.

Κι όμως μπορουμε να αναπρογραμματισουμε αυτή τη σύνδεση των νευρωνων , να εγκαταστήσουμε μια καινούργια. 

Με το να αλλαξουμε τις σκεψεις μας, να αποκτησουμε ειλικρινή πίστη  θα μπορεσουμε να γίνουμε αυτό που ξεκιναμε να¨πιστευουμε¨..

https://kosmaser.wordpress.com/2016/11/24/14393/









Κάθε συνειδητή σκέψη μπορεί να θεωρηθεί επιλογή, σε κβαντικο επιπεδο και να αλλαξει προοπτικη στη ζωη μας.

Ελεγχοντας  τις προθέσεις μας, μαθαινουμε να ζουμε αυτό που λεμε αγαπη για τον αλλον και τον εαυτο μας.

Ζωντας τωρα την αγαπη, αργα αλλα σταθερα, βιωνουμε την μονη πραγματικοτητα που εκτεινεται πανω και περα απ τα καθημερινα προβληματα μας.

Ξερουμε που βαδιζουμε, και σε ποιον κοσμο θελουμε να ζησουμε.

Και γενναται αμεσα το ερωτημα.

Πως μπορούμε να ¨ελέγχουμε συνεχώς¨ τις σκέψεις μας και να επιτρέπουμε μόνο στις θετικές να εκφραστούν.

Κι εδώ είναι το σημειο αναφορας,θα το λεγαμε και  μυστικό της ζωής, διότι, εφ' όσον οι σκέψεις μας καθορίζουν απόλυτα τη ζωή μας, αν μπορεσουμε να τις ελέγχουμε, θα πορευτουμε στη ζωη μας.. ευτυχισμένοι και επιτυχημένοι.





 




Η¨Λυδια Λιθος¨ της ποιότητας των σκέψεων μας, είναι τα συναισθήματά. Αν αισθανόμαστε ωραία, είμαστε ευχαριστημένοι για ο,τιδηποτε  τότε, λειτουργουμε αυτοματα σε ανώτερες συχνότητες.

Βλέπουμε τα πάντα όμορφα και ο νους μας αναγκαζει αγαπητικα, αυθορμητα στο να κανουμε θετικές, δημιουργικές σκέψεις, και παραμενει αισιόδοξος επικεντρώνοντας την προσοχή του σ' αυτά που θέλουμε, ζητουμε, παρακαλουμε  να μας συμβούν.

Κι εδώ εντάσσεται η μεγαλη αξια της προσευχης  και επικλησης του Ονοματος του Χριστου..


Όταν όμως αισθανόμαστε άσχημα, εχουμε αρνητικά συναισθήματα, τότε ο νους μας κάνει αρνητικές σκέψεις. 

Όταν αισθανόμαστε άσχημα αμφιβάλλουμε για την θετική έκβαση των στόχων μας, κατ' αυτό τον τρόπο ,συγκεντρώνουμε την προσοχή μας σ' αυτό που φοβόμαστε, δηλαδή στη μη εκπλήρωσή τους. 

Άρα φροντιζουμε να αισθανόμαστε πάντα ωραία να μην επιτρέπουμε σε κανέναν να μας κάνει να αισθανθούμε άσχημα, να σκεπτόμαστε πάντα το καλό, να αποφεύγουμε την κριτική, ή να απαντούμε σε κριτική ...








Συμπέρασμα:

Ο,τιδήποτε σκεπτόμαστε, σ' ο,τιδήποτε συγκεντρώνουμε την προσοχή μας, μπορει να γινει.. πραγματικότητα.

Όταν η σκέψη μας ¨ντυνεται ¨με δυνατα συναισθήματα ας πουμε αγαπη , παίρνει περισσότερη δύναμη.

Όσο πιο έντονα είναι τα συναισθήματα που συνοδεύουν τις σκέψεις μας, τόσο πιο πολύ αυξάνονται οι πιθανότητες για να γίνουν πραγματικότητα.

Τα θετικά, γεμάτα αγάπη συναισθήματα, εναρμονισμένα με την Δυναμη της Μονολογιστης ευχης μας βοηθούν να κανουμε κυριολεκτικα θαυματα, με πρωτο τον εαυτο μας..


https://kosmasserafetinidis.wordpress.com/2014/03/01/

 







Εκείνο που ισχυροποιεί ακόμη τη σκέψη και την κάνει πραγματικότητα είναι η προσδοκία μας, η βεβαιότητά μας ότι η σκέψη αυτή θα γίνει σίγουρα πραγματικότητα.

Η συνείδησή μας μπορεί να επιθυμεί κάτι, αλλά όμως αν το υποσυνείδητό το οποίο πάντα κυριαρχεί του συνειδητού ,διαφωνεί δεν πρόκειται να πετύχουμε τίποτα. Όλη η προσπάθειά είναι να επαναπρογραμματίσουμε  το υποσυνείδητό και να το εναρμονίσουμε με τους νέους στόχους μας, για μια νέα ζωή, γεμάτη υγεία, πληρότητα, ευημερία και ευτυχία που θέλουμε να ζήσουμε.

Άρα η συνεχής επανάληψη μιας σκέψης  συνοδευόμενη από έντονα θετικά συναισθήματα και η με απόλυτη βεβαιότητα προσδοκία ότι θα υλοποιηθεί, είναι οι παράγοντες που κάνουν τη σκέψη μας πραγματικότητα.

Χαιρετε.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΣΕΚ ΑΠ..ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;

ΟΥΡΗΣΗ..ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ

  Η συχνότητα ούρησης  είναι ένα σημαντικό σημάδι γενικής υγείας, που ξεκινά από τη βρεφική ηλικία και συνεχίζεται σ όλη τη ζωή. Η ούρηση  έ...