Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΑΡΧΙΣΤΕ..ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ

 









Το περπάτημα είναι ασφαλές για τους περισσότερους . 

Μονο προσοχη μην επιδεινώσετε μια υπάρχουσα κατάσταση. 

Εάν τωρα υφερπει καρδιοπάθεια, διαβητική οφθαλμική νόσος, αρθρίτιδα  προβλήματα στην πλάτη,  ειμαστε διπλα προσεκτικοι. Ξεκιναμε μονο με την αδεια του γιατρου, κι αυτο γιατι εάν κανετε ινσουλίνη  μπορεί να προκαλέσετε υπογλυκαιμία 

Παρτε παπουτια για περπάτημα. Το ιδιο και  κάλτσες που απομακρύνουν την υγρασία και που δεν έχουν ραφές που μπορεί να τραυματισουν τα πόδια σας.

Ελέγχετε τα πόδια σας αφού περπατήσετε. Αναζητήστε κοψίματα, φουσκάλες και ερυθρότητα. 





Η χρήση μιας εφαρμογής που παρακολουθεί την πρόοδό σας μπορεί να είναι κίνητρο. Πολλά smartphone έχουν ενσωματωμένα βήματα παρακολούθησης και συνδέονται επίσης με συσκευές γυμναστικής.




https://ihthielaio.wordpress.com/2020/02/02/

Και τωρα κατι σημαντικο. Μαθετε να χρησιμοποιειτε μπαστουνια βαδισης Αυτο που ονομάζεται σκανδιναβικό περπάτημα όχι μόνο βελτιώνει την ισορροπία και τη σταθερότητα, λέει η Mayo Clinic, αλλά δουλεύουν τα χέρια, τους ώμους, το στήθος και τους μύς της πλάτης, δίνοντάς σας μια προπόνηση για ολόκληρο το σώμα Μπορούν επίσης να απομακρύνουν το άγχος από το κάτω μέρος της πλάτης, τους γοφούς και τα γόνατά σας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΣΕΚ ΑΠ..ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;

ΓΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ..

  Μελέτη αναδεικνύει μεταβολή της αντίληψης για την   τρίτη ηλικία   –  Εσείς πόσο νέος ή ηλικιωμένος αισθάνεστε.. Η απάντηση  εξελίσσεται κ...