Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΜΕ ΑΝΟΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

 







Οι ερευνητές του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας των ΗΠΑ, με επικεφαλής τον δρα Στίβεν Ρόζενμπεργκ και τη συμμετοχή του Έλληνα Νικόλαου Ζαχαράκη ανακάλυψαν πως το ανοσοποιητικό σύστημα έχει την δυνατότητα να καταπολεμήσει και να εξαλείψει τον καρκίνο του μαστού σε προχωρημένο στάδιο με πολλαπλές μεταστάσεις.








Η νέα θεραπεία εξαφανισε εντελώς  καρκίνο του μαστού από μια γυναίκα που βρισκόταν στο τελικό στάδιο και είχε προετοιμαστεί για το θάνατό της, καθώς της έδιναν μόνο τρεις μήνες ζωής. 

Δύο χρόνια μετά, δεν υπάρχει  ίχνος καρκίνου στο σώμα της. 

Με την  θεραπεία απομόνωσαν κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος από το εσωτερικό του όγκου, τον οποίο αφηρεσαν 



Έλληνας γιατρός διέλυσε τον καρκίνο σε τελικό στάδιο και έσωσε μια γυναίκα που είχε 3 μήνες ζωής - Εικόνα 2



Τα κύτταρα αυτά εξετάστηκαν στο εργαστήριο κι αυτά που φάνηκαν να αναγνωρίζουν μεταλλάξεις τα πολλαπλασίασαν και τα έδωσαν πίσω στην ασθενή, με σκοπό να πολεμήσουν τα κακά κύτταρα. 

Η ασθενής είχε δεχθεί πολλές θεραπείες αλλά καμία δεν είχε διάρκεια. 

Με τη νέα θεραπεία, όλες οι μεταστάσεις εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες εβδομάδες και πλέον μετά από σχεδόν δύο χρόνια παραμένει χωρίς καρκίνο στο σώμα της.

Ξέρουμε τον εχθρό και προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη τακτική για να νικήσουμε τον καρκίνο τόνισε μεταξύ άλλων ο Νικόλαος Ζαχαράκης

Είναι η πρώτη φορά που έχει γίνει κάτι τέτοιο, γι’ αυτό χαιρετίστηκε ως αξιοθαύμαστο επίτευγμα, παρότι προς το παρόν η θεραπεία έχει δοκιμασθεί με απόλυτη επιτυχία σε μία μόνο ασθενή. 

Πρόκειται για μια πειραματική θεραπεία, αλλά μπορεί μελλοντικά να φέρει επανάσταση στην αντιμετωπιση όλων των καρκίνων, σύμφωνα με τους επιστήμονες. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΣΕΚ ΑΠ..ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;

Escherichia coli

  Το Escherichia coli είναι ένα Gram (-) ραβδόμορφο  βακτηρίδιο . Α νήκει στα Εντερο-βακτηριοειδη.  Τα περισσότερα είδη του Escherichia coli...