Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΙΝΩ ΝΕΡΟ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ..

 














Ο χυμός λεμονιού έχει αντιϊικές, αντιβακτηριακές και ανοσο κατασταλτικές ιδιότητες . 
Καλο θα ηταν  όλοι να τον περασουμε στην καθημερινή μας διατροφή.

Ένα ποτήρι νερό με λεμόνι το πρωί έχει ηδη αρχίσει να γίνεται συνήθεια για πολλούς . 

Αν το πιείτε μόλις ξυπνήσετε, θα ξεκινήσετε τη μέρα με ενέργεια.

Το νερό με ενα παγακι λεμονιού είναι ένα ευεργετικό ρόφημα, αλλά δεν μπορεί ο καθένας να αντέξει την ξινή γεύση , ειδικά πρώτο πράγμα το πρωί. 

Στιβω λεμονια και αποθηκευω το χυμο τους σε παγακια στην καταψυξη. Ετσι εχω καθε στιγμη τον πολυτιμο χυμο στη διαθεση μου.





Η ιατρικη συνιστα ανεπιφύλακτα την κατανάλωση λεμονιού με νερό το πρωί, καθώς είναι ενας υγιεινός τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας. 

Τα λεμόνια είναι ωφέλιμα χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά τους σε αντιοξειδωτικά, φλαβονοειδή, μέταλλα και βιταμίνες. Εξ αλλου

Ο χυμός λεμονιού έχει αντιϊικές, αντιβακτηριδιακές και ανοσο κατασταλτικές ιδιότητες, γι’ αυτό όλοι πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να τον περασουμε στην καθημερινή μας ρουτινα.


Τα λεμόνια είναι  πραγματικό ελιξίριο υγείας, πλούσιο σε όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειαζόμαστε και είναι το καλύτερο φρούτο στον κόσμο. 

Μπορεί να βοηθήσει στις βακτηριδιακές λοιμώξεις και να ενισχύσει την ανοσία  καθιστώντας το σώμα ανθεκτικό σε κάθε είδους λοιμώξεις .

Ο καλύτερος τρόπος είναι ενα ποτηρι ζεστό νερό με λεμόνι κάθε πρωί, με άδειο στομάχι.

Η επιθυμία για φαγητό μειωνεται η πέψη βελτιωνεται και  δημιουργειται  αλκαλικό περιβάλλον, σημαντικο  για τη συνολική υγεία .

Βελτιώνει επίσης τον μεταβολισμό και θα σας βοηθα στα επιπλέον κιλά. 


Αν μπορειτε χρησιμοποιειστε και  τις φλούδες .Είναι ισως  το πιο ευεργετικό μέρος των λεμονιών.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΣΕΚ ΑΠ..ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;

ΟΥΡΗΣΗ..ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ

  Η συχνότητα ούρησης  είναι ένα σημαντικό σημάδι γενικής υγείας, που ξεκινά από τη βρεφική ηλικία και συνεχίζεται σ όλη τη ζωή. Η ούρηση  έ...