Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018

ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ Η ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ..


Αποτέλεσμα εικόνας για τη νύχτα για να ουρήσετε,


Αποτέλεσμα εικόνας για τη νύχτα για να ουρήσετε,
Αν σηκώνεστε πολλές φορές τη νύχτα για να ουρήσετε, μπορεί μεν να εκνευρίζεστε, γιατί διακόπτετε τον ύπνο σας, ωστόσο Προστατεύετε Την Ουροδόχο Κύστη Σας Από Τον Καρκίνο.Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν Ισπανοί ερευνητές στην επιστημονική επιθεώρηση «International Journal of Cancer»,όσο πιο συχνά ουρείτε τόσο περιορίζεται ο κίνδυνος εκδήλωσης της νόσου.Αποτέλεσμα εικόνας για τη νύχτα για να ουρήσετε,Κατά τη διάρκεια της νύχτας, μεσολαβεί το μεγαλύτερο διάστημα ανάμεσα σε δύο ουρήσεις και αυτό είναι καταστροφικό για την ουροδόχο κύστη, καθώς δεν απομακρύνονται οι καρκινογόνοι παράγοντες που συσσωρεύονται,όπως π.χ. ουσίες από το κάπνισμα.Σύμφωνα με τους ερευνητές, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες που επισκέπτονται την τουαλέτα,τουλάχιστον δύο φορές μέσα στη νύχτα,μειώνουν τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου της ουροδόχου κύστεως κατά 40-59%.  Τα τελευταία χρόνια, τα ποσοστά της νόσου έχουν αυξηθεί δραματικά, ειδικά στις γυναίκες, κυρίως λόγω του καπνίσματος.
Συμπερασμα : Να σηκωνεστε χωρις αγχος και να ουρειτε. Οι ανδρες, καλυτερα καθιστοι, απλα για να γλυτωσετε την γκρινια το αλλο πρωϊ. 
Δεν ομορφο θεαμα η κατουρημενη τουαλετα. 
Χαιρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΣΕΚ ΑΠ..ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ...ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ..ΦΟΝΙΚΟ ΟΠΛΟ Ο ΙΟΣ..

"Ο συγκεκριμένος ιός είναι σαν όπλο , μπαίνει στο σώμα σου για να σε σκοτώσει ",  Μεταξύ των ανθρώπων που προσβλήθηκαν από τον κορ...