Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ

 









Τη ζωή του από κορονοϊό έχασε ένας 46χρονος  άνδρας, πατέρας τριών παιδιών σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου ήταν διασωληνωμένος ,στην Κύπρο

Φίλοι του μιλησαν δημόσια, καταγγελοντας γιατρό, κατι που  πρέπει να διερευνηθει από την Αστυνομία , αναφέρει το reporter.com.cy 

Όπως κατηγγειλαν ,ο 46χρονος, που ήταν εναντίον του εμβολιασμού, δέχθηκε αγωγή από γιατρό και δεν μετέβη έγκαιρα στο νοσοκομείο.

Είχε φανατιστεί από ορισμένους ιερείς και από ένα τσαρλατάνο γιατρό. 

Ενας φιλος του καταγγελει πως ο Γιώργος πατέρας με τρία παιδιά, πριν από ένα μήνα κολησε Κορονοϊό σε πολύ ήπια φάση. Ο ιδιος κι η γυναίκα του. 

Δεν άκουε κανένα και προσπαθούσε με διάφορα φάρμακα, που του έγραφε αυτός ο γιατρός να γίνει καλά .

Δυστυχώς μέρα με την μέρα η κατάσταση του Γιώργου χειροτέρευε. Μετα απο δέκα μερες,  και αφού έφτασε στο απροχώρητο, με την υγεία του, δέχτηκε να έρθει ασθενοφόρο και να τον πάρει.

Αυτα δηλωσε ο φίλος του, λίγες ημέρες πριν πεθανει, καλώντας τον κόσμο να εμβολιαστεί άμεσα. Λίγες δε ώρες αφότου ο Γιωργος  έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό, ο ιδιος έγραψε:

Γιωργο μου έφυγες πολύ νωρίς για το αιώνιο ταξίδι αφήνοντας πίσω σου  τρία μωρά και την γυναίκα σου στην ηλικία των 46 χρόνων. 







Γιατί καλέ μου φίλε δεν άκουγες τις παρακλήσεις μας να εμβολιαστείς..

Γιατί καλε μου φίλε δεν πήγες νοσοκομείο από τις πρώτες ημέρες και έμεινες σπίτι και παίρνοντας συνταγές από  τσαρλατάνους. 

Τώρα αυτοί που σε πήραν στον λαιμό τους τι έχουν να πουν.Μου έλεγες ότι είσαι σε πολύ καλά χέρια και δεν χρειάζεσαι νοσοκομείο. 

Οι μέρες όμως περνούσαν φίλε μου και η κατάσταση σου χειροτέρευε. 

Ήδη ο κορωνοϊός και τα φάρμακα που έπαιρνες σου έκαναν μεγάλη ζημιά. Ήσουν υγιέστατος χωρίς υποκείμενα νοσήματα αλλά άργησες καλε μου φίλε πολύ να αποφασίσεις να πας στο νοσοκομείο για θεραπεία .

Κριμα.







Πηγη :https://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΣΕΚ ΑΠ..ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;

ΑΡΧΙΣΤΕ Ν ΑΝΕΒΑΙΝΕΤΕ ΣΚΑΛΕΣ

  Καντε το ετσι σαν ασκηση. Παρτε τις σκαλες αντι τις κυλιομενες στο Μετρο. Οι άνθρωποι που ανεβαίνουν σκάλες έχουν 24% μειωμένο κίνδυνο να ...