Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Η ΨΥΧΗ…ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ…

 


Posted on  

Αποτέλεσμα εικόνας για ψυχολογικοί παράγοντες, σχετίζονται άμεσα με την σωματική ασθένεια.









Όταν κάποιος αρρωσταινει  νιώθει αγωνία  και θλίψη.Τα αρνητικά συναισθήματα επηρεάζουν τις ορμόνες  και μπλοκάρουν την άμυνά μας σε πολλές ασθένειες.

Το στρες επηρεάζει το άσθμα , και το πεπτικο συστήμα. 

Ο πόνος που είναι το πιο κοινό ιατρικό  και το δεύτερο πιο κοινό ψυχολογικό σύμπτωμα, προσβάλλει  το 30% του πληθυσμού και κοστίζει πολύ ακριβά σε όλους. 

Εισβάλλει παντού στην εργασία μας, στη συγκέντρωση της οικογένειας, και συσχετίζεται με τα συναισθήματά μας και τις συμπεριφορές μας.

Είναι μια γλώσσα του σώματος που θέλει αποκωδικοποίηση.

Η ανθρώπινη Υγεία, ψυχική και σωματική  σχετίζεται , με κάποιους παράγοντες όπως  Ειρήνη  Που Σημαίνει Αποδοχή Του Εαυτού Μας Και Του Κόσμου, Αγάπη, Ελπίδα, Άνοιγμα Στη Χαρά,Υπευθυνότητα Απέναντι Στον Εαυτό Μας Χαλάρωση , έκφραση των αυθεντικών συναισθημάτων  μας που σημαίνει ότι έχουμε μάθει να αναγνωρίζουμε και να καταλαβαίνουμε τα συναισθήματα μας.

Σχέσεις Αρμονίας Με Τους Άλλους.

Και για να είναι ολοκληρωμένα όλα αυτά χρειάζεται επίσης και ένα σύστημα υγείας να τα συνοδεύει.Περισσότερο φιλικό, πιο ανθρώπινο και πιο ζεστό,με μεγαλύτερο ενδιαφέρον και ουσιαστική φροντίδα για τον Άνθρωπο. 

Οι μέθοδοι Συμπεριφοριστικού ελέγχου σχετίζονται και με την διατήρηση υγιούς διατροφής και φυσικής άσκησης

Η συμπεριφοριστική Αυτορύθμιση είναι ο κεντρικός άξονας που βοηθά στον έλεγχο του σωματικού βάρους,του ανεξήγητου   πόνου και των πονοκεφάλων

Υπάρχουν   Λύσεις η διάθεση είναι αυτό που λείπει, όπως και η προοπτική.

Χαιρετε.



alt


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΣΕΚ ΑΠ..ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;

ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ...ΦΕΡΙΤΙΝΗ..ΣΙΔΗΡΟΣ..ΑΙΜΑ

  Σίδηρος – Φεριτίνη – Αιματοκρίτης   τρεις δείκτες που δειχνουν τι συμβαίνει στον οργανισμό μας  Αν παρατηρείτε  συμπτώματα, όπως κίτρινο ή...