Με απόφαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης ανοίγει ο δρόμος για την καλλιέργεια βιομηχανικής κάνναβηςπροσφέροντας μια αξιόπιστη και κερδοφόρα εναλλακτική καλλιέργεια στους αγρότες¨ 


alt



Η απαγόρευση της κάνναβης ξεκινησε στις ΗΠΑ, και εξαπλώθηκε πολύ γρήγορασε όλο σχεδόν τον κόσμο. Στην πραγματικότητα, τον μύθο ότι η κάνναβη είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα φυτά στον κόσμο τον δημιούργησαν και τον συντήρησαν τα γνωστα βιομηχανικά συμφέροντα.
Όταν, στη δεκαετία του '30, οι νέες τεχνικές θερισμού και επεξεργασίας της κάνναβης έγιναν διαθέσιμες και οικονομικά ανεκτές, ο δρόμος για την μαζική πλέον παραγωγή κάνναβης άρχισε να ανοίγει.

Η κάνναβη φαινόταν ότι θα κυριαρχούσε στην παγκόσμια αγορά και οι απίστευτες δυνατότητες εκμετάλλευσης που παρουσίαζε θα προκαλούσαν εκρηκτικές συνέπειες σ' ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών.
Εκτός από την κατασκευή χαρτιού, οι δυνατές φυσικές ίνες του φυτού ήταν εξίσου ιδανικές για την παραγωγή υφασμάτων, πλαστικών ακόμα και εκρηκτικών. Ήδη είχε κατασκευαστεί το πρώτο «οργανικό» αυτοκίνητο από ένα συνδυασμό κάνναβης και άλλων ετήσιων φυτών από τον Henry Ford, το οποίο μάλιστα ''έκαιγε'' κάνναβη.


Η κάνναβη αποτελούσε μία μεγάλη απειλή. 
Οι μεγάλες χαρτοβιομηχανίες και οι βιομηχανίες πετροχημικών θα έχαναν δισ δολάρια.Στην δαιμονοποίηση και εν συνεχεία απαγόρευση του φυτού πρωτοστάτησαν.
Ο Μεγιστάνας Των Media και χαρτο βιομήχανος Randolph Hearst, χρησιμοποίησε την τεράστια αλυσίδα εφημερίδων του προκειμένου να εξαπλώσει.. την προπαγάνδα κατά της κάνναβης 
(σημ.: ο Hearst αποτέλεσε θέμα της ταινίας του Orson Welles «Πολίτης Κέιν»)και 





alt
alt




Ο Μεγαλοβιομήχανος Πετροχημικών Dupont.
Ο DuPont μόλις τότε πατένταρε το νάυλον, όπως και μεθόδους για να παρασκευάζει πλαστικά από πετρέλαιο και κάρβουνο , καθώς και μία υψηλά μολυσματική τεχνική για να παράγει χαρτί από ξυλοπολτό. 
Οι εφημερίδες του Hearst κατάφεραν να κατασκευάσουν μία νέα απειλή για την Αμερική και οργάνωσαν μία μεγάλη καμπάνια προκειμένου η κάνναβη να γίνει παράνομη.
Συνδέοντας την κάνναβη με το έγκλημα και με τη χρήση υστερικών επικεφαλίδων στα πρωτοσέλιδά του, επηρέασε την κοινή γνώμη. Κατά τη διάρκεια του '30, τα ταμπλόιντ του Hearst αναφέρονταν συνεχώς σε πολύκροτες ιστορίες για νέγρους, οι οποίοι υπό την επήρεια της μαριχουάνας βίαζαν λευκές γυναίκες και έπαιζαν ένα είδος Σατανικής, Βουντού Μουσικής, 
Που Σήμερα Είναι Γνωστή Απλά Ως Τζαζ.
Έτσι, το 1937 η κάνναβη έγινε παράνομη στις ΗΠΑ και σε όλο σχεδόν τον κόσμο.





alt



(σημ: όρος που διαδόθηκε από τις εφημερίδες του Hearst και χρησιμοποιήθηκε για εκφοβισμό και αποπροσανατολισμό) 


alt



Όλα αυτά για να πλασσάρουν το βιολογικό τους Νάυλον και να μονοπωλούν το χαρτί ,έχοντας σκλάβους τους γηγενείς του Αμαζονίου και τη Γή τους.Πλεον 23 Πολιτειες των ΗΠΑ, επετρεψαν την καλλιεργεια κανναβης, και τη χρηση της φαρμακευτικης της μορφης , μονον για ιατρικους σκοπους.
Ως φαινεται κι η χωρα μας, θα ξεκινησει δειλα-δειλα την καλλιεργεια ,της χαμηλης περιεκτικοτητας του αλκαλοειδους τετρα-υδρο-καναβινολης,κλωστικη κανναβη.
Μας περιμενουν εκπληξεις ...


σ.σ.Προφανως καταλαβατε για ποιο λογο και το¨αριστουργημα¨του Γιαννη Χαλκια, ή Τζακ Γκρεγκορυ..Το μινορε του τεκε , που ηχογραφηθηκε στις ΗΠΑ το 1932. 

Χαιρετε, και μην ανησυχειτε , όλα είναι υπο ελεγχο.




Αποτέλεσμα εικόνας για τετραϋδροκανναβινόλης