Αποτέλεσμα εικόνας για κοσμασερ εικονες





Προσφατα, διαβασαμε πως συνεληφθη επ αυτοφωρω, χειρουργος να χρηματιζεται, για μιαν επεμβαση σε ασθενη που ζητησε τη βοηθεια του. 
Εχει ένα χάρισμα, μιαν ικανότητα, που του δόθηκε. Το εκμεταλεύεται, και γίνεται δούλος της αδικίας δεν δουλεύει για τη Δόξα του Θεού που τον προίκησε μ αυτό το χάρισμα, αυτή την δεξιότητα, να βοηθά τον άρρωστο να γίνει καλά, αλλά το κάνει για την δική του κενή δόξα και τα άφθονα χρήματα, που του εξασφαλίζουν το εισιτήριο για μια πλούσια, τρυφηλη, γεμάτη αμαρτία ζωή. 
Ενας πολιτικός έχει το χάρισμα του λόγου, των επιχειρημάτων, της πειθούς, και όντας πληθωρικός σε όλα, πείθει τον κόσμο να τον εμπιστευθεί και να του δώσει την ψήφο του, κι εκείνος, αφού εκλεγεί, τον κοροϊδεύει,του κόβει πόρους διαβίωσης, τον οδηγεί στην έσχατη απελπισία και τον αυτοχειριασμό.




Αποτέλεσμα εικόνας για κοσμασερ εικονες


Αυτός ο πολιτικός, έστω κι αν γλυτώσει την τιμωρία του νόμου, δεν υπαρχει περίπτωση να γλυτώσει απ τον Πνευματικό Νόμο, που ενεργεί κατα την παρούσα φάση της ζωής μας.
Ομως εμείς φίλοι μου, τί κανουμε για να αποφύγουμε την κόλαση, πρίν την πραγματική κόλαση; 
Βιώνουμε με ηπιοτερους όρους την κόλαση της ¨αυτομεμψίας¨ της πλήρους μετανοίας, κι όπως ο δούλος της αδικίας, επέστρεψε στον Κύριό του τα κλαπέντα,  και εμείς με πλήρη μετάνοια ζώντας την απόλυτη κόλαση της μετανοίας, να επιστρέψουμε τα οφειλόμενα, με τόκο στον Χριστό, παρακαλώντας για την αναπαυση της συνειδήσεως μας.
Και μην νομίζετε οτι αυτοί οι άνθρωποι που φυλακίζονται, διαπομπευόμενοι, δεν μετανοιώνουν εκπρόθεσμα όμως τότε είναι λίγο αργά, ο πόνος και το αντίτιμο αυτής της μετανοιας είναι βαρύτατο Και Το Αντίτιμο Της Κόλασης ποιό;  
πολλα χρήματα πάρα πολλά χρήματα λές και τα χρήματα μπορούν να αγοράσουν λίγα λεπτά μακαριότητας, και ησυχίας
Κι ας μην ξεχνάμε πως οι δούλοι εργάζονται απο φόβο .
Οι μισθωτοί για τον μισθό και Μόνον Οι Υιοί Το Κάνουν 
Απο Αγάπη Για Τον Πατέρα.


Χαίρετε

Αποτέλεσμα εικόνας για κοσμασερ εικονες