Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ..ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

 





Κοροναϊός: Επαναφορά SMS και καραντίνα για όσους γυρίζουν από ...


Η κ.Αναστασία Κοτανίδου καθηγήτρια Πνευμονολογίας Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μέλος της επιτροπής των ειδικών του υπουργείου Υγείας , μιλώντας στον ΣΚΑΪ ,πρότεινε οι νεοι που επιστρεφουν απο διακοπες, να απομονωθούν προληπτικά για ένα διάστημα για να μην μεταφέρουν τον ιό στο κοντινό τους περιβάλλον.



Κοτανίδου: Να απομονώνονται οι νέοι όταν επιστρέφουν από διακοπές ...





Το καλύτερο είναι να απομονωθεί ο νεος, σε ένα δωμάτιο και να χρησιμοποιεί μόνο τα δικά του είδη διατροφής και υγιεινής και οι αποστάσεις με τα άλλα μέλη της οικογένειας να είναι πάνω από 2 μέτρα. 

Εάν δεν έχουν συμπτώματα  μπορούν να μείνουν για ένα διάστημα μέχρι 5 ημέρες μακριά από την οικογένεια τους,  απομονωμένοι και μετά από 5 ημέρες να κάνουν ένα τεστ, να βεβαιωθούν ότι είναι αρνητικοί και τότε να έρθουν σε επαφή με την οικογένεια τους.

Η κυρία Κοτανίδου απηύθυνε έκκληση στους νέους και τους άνω των 65 να κρατουν αποστάσεις. 

Αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, λόγω συνωστισμού, να φορούν μάσκα.Ταυτόχρονα ζήτησε από τους νέους να μην πηγαίνουν σε πάρτι και αν το κάνουν, τουλάχιστον να μην συνωστίζονται 



Οι νέοι που επιστρέφουν από τις διακοπές ανησυχούν τους ...



Πηγή: https://medlabgr.blogspot.com/2020/08/





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΣΕΚ ΑΠ..ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;

ΑΝΟΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΟΡΑΣΗ ΟΣΦΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΗ

  Τ ο   Αλτσχάιμερ  είναι νευρο εκφυλιστική νόσος, που αρχίζει με αργούς ρυθμούς και επιταχύνει με τα χρόνια.  Είναι μη θεραπεύσιμη ανιατη κ...