Σεσκουλα 961 mg καλίου. σίδηρο, ασβέστιο και βιταμίνες Α, Κ και C.
Παντζάρι: 518 mg καλίου. Είναι καλή πηγή φυλλικού οξέος, μαγγανίου, χαλκού, φυτικών ινών, μαγνησίου, φωσφόρου, βιταμίνης C, σιδήρου και βιταμίνης Β6.
Σάλτσα ντομάτας: 728 mg καλίου.
Φασόλια: 1.189 mg καλίου. Πηγη πρωτεΐνων, φυτικων ίνων, καθώς και πληθώρας βιταμινών και μετάλλων.
Καρπούζι: Δύο φέτες παρέχουν 641 mg καλίου. Επίσης, λυκοπένιο με αντιοξειδωτική και αντικαρκινική δράση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου