Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ..ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ

 







Η Ελενιτσα μας την εκατσε την βαρκα. Οι καλοι γιατροι του ιδιωτικου θεραπευτηριου, αφου την εξετασαν λεπτομεριακα, απεφανθησαν και την φορτωσαν με φαρμακα καθολου αθωα. 

Περαν τουτου της εδωσαν εναν καταλογο με τί δεν θα επρεπε πλεον να φλερταρει απο φαγητα. 


1. Αλλαντικά

Το ζαμπόν, το μπέικον και τα λουκάνικα ξεχειλίζουν από ανθυγιεινά λιπαρά και αλάτι και συμβάλλουν στην καρδιακή ανεπάρκεια και στον καρκίνο.







2. Κόκκινο κρέας

Όχι μόνο το επεξεργασμένο αλλά και το φρέσκο κόκκινο κρέας περιέχει κορεσμένα λιπαρά, επομένως πρέπει να καταναλώνεται σπάνια ή ακομα καλυτερα ποτε.






3. Πατατάκια

Γεματα βλαβερά τρανς λιπαρά, αλάτι και επεξεργασμένους υδατάνθρακες και δυστυχώς  τα καταναλώνουμε σε μεγάλες ποσότητες. Συμφωνω ειναι πεντανοστιμα ιδιως αν εχουμε την κακη συνηθεια να πινουμε μπυρα.






4. Πίτσα

Η πίτσα που ερχεται σπιτι μας σε 30 λεπτα κι ειναι απιθανη γευστικα, περιέχει κακους  υδατανθρακες, αλατι και λιπαρα. 






5. δημητριακά

Πολλοί συνηθίζουν να ξεκινούν τη μέρα τους με ένα μπολ δημητριακά με γάλα, όμως πολλά από αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά περιέχουν μεγάλες ποσότητες ζάχαρης. 






6. Λευκό ψωμί

Το αποφευγουμε. Φτιαχνουμε δικο μας ψωμι εινα ευκολο κι απλο με αλευρι ολικης αλεσης .






7. Τηγανητά

Είναι νόστιμα, αλλά τα τηγανητά κάνουν κακό και προσθέτουν κιλά .


Τελλικα μην νομιζετε οτι ειναι δυσκολο να κοψετε τα παραπανω. Με λιγη θεληση ολα εινα δυνατα. Για να εχετε ενα παραπανω λογο να προσεξετε , διαβαστε τι ακριβως ειναι τα αντιπηκτικα που θα φορτωθειτε εφ ορου ζωης με κινδυνο της ανα πασα στιγμη αιμορραγιας.


https://kosmaser7.blogspot.com/2023/06/blog-post_30.html








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΣΕΚ ΑΠ..ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ

Ο  καρκίνος του εντέρου   στους ενήλικες κάτω των 50  έχουν σημειώσει δραματική αύξηση, με τους   ειδικους  να μιλούν για άνοδο στην επόμενη...